Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen.

Nan de Mooij uitvaartbegeleiding

Marinus Poststraat 17
2235 XA Valkenburg

info@nandemooij.nl

Dag en nacht bereikbaar op

071-40 189 70 of 06-204 63 336

Menu
Contact
“Samen met u zoeken we naar een persoonlijke invulling van het afscheid.”

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen.

Nan de Mooij uitvaartbegeleiding

Marinus Poststraat 17
2235 XA Valkenburg

Het Afscheidshuis

Kerkstraat 68b
2223 AJ Katwijk aan den Rijn

info@nandemooij.nl

Dag en nacht bereikbaar op

071-40 189 70 of 06-204 63 336

Wie zijn wij

In januari 2007 ben ik, Nan de Mooij, naast mijn werk als verpleegkundige, gestart als zelfstandig uitvaartbegeleidster. De afgelopen 5 jaar heb ik in opdracht van diverse uitvaartondernemingen in de regio (duin- en bollenstreek) veel ervaring opgedaan.

De afgelopen jaren heb ik een eigen visie ontwikkeld die ik graag in mijn eigen onderneming vorm wil geven. Dit is dan ook de reden dat ik mij per 1 september 2011 volledig ben gaan richten op mijn eigen onderneming. Vanaf die datum ben ik gaan samenwerken met Jacoline Imthorn.

Toen ik, Jacoline Imthorn, door een persoonlijke ervaring in contact kwam met Nan als uitvaartbegeleidster groeide de interesse naar het vak. Mijn eerste ervaring in de uitvaartbegeleiding heb ik opgedaan als gastvrouw. Mijn interesse voor en het begeleiden van mensen, het organiseren en signaleren komen allemaal samen in de uitvaartbegeleiding.

Alhoewel wij elkaar al ruim 30 jaar kennen is een samenwerking uiteraard anders dan een vriendschap. Het afgelopen jaar is gebleken dat de samenwerking heel goed verloopt; het werken in teamverband spreekt ons beiden zeer aan.

Het woord “samen” staat bij ons centraal. Samen: Nan en Jacoline, maar ook samen met de nabestaanden willen wij een persoonlijke invulling aan het afscheid geven. Wij leven en werken vanuit onze christelijke achtergrond maar staan open voor alle godsdiensten en levensbeschouwingen.

Afscheid nemen kan maar één keer en daarom streven wij ernaar het afscheid naar uw wensen uit te voeren.